03/01/24 - 13:33h

Ohrabrujuća izjava Novaka: Mislim da će biti ok, mislima sam već u Melburnu

 

Ohrabrujuće reči nakon poraza od Australije.


zimbio.com

Srbija je u četvrtfinalu Junajted kupa eliminisana od Australija, ali je srpske teniske fanove od tog poraza mnogo više zabrinula povreda Novaka Đokovića.

Zglob je pravio probleme i u jučerašnjem duelu sa Lehečkom. Novak je tada ipak uspeo da dobije treći set, ali danas protiv Aleksa De Minora nije uspeo. Tokom meča mu sudija čak nije dozvolio ni medicinski tajm-aut.

Svega deset dana pre početka Australijan opena, ovakva situacija zabrinjava, ali Novak smatra da povreda nije ozbiljnije prirode i da će biti spreman za prvi grend slem sezone.

Mislim da će sve biti u redu, da budem iskren. Znate, imalo je ogroman uticaj na moju igru, pogotovo na forhendu i na servisu. Opet, ne želim da provedem previše vremena pričajući o tome i da oduzmem bilo šta od zasluga De Minoru za pobedu. Bio je veoma čvrst, kao i uvek. Čestitam njemu i Australijancima. Moramo da nastavimo dalje, a moje misli su već u Melburnu – rekao je najbolji svih vremena.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Đoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Bole January 3, 2024 Odgovori

De reci buraz dragi oćeš li ti nas sad celo vreme zlostavljati sa povredom? Pa ako ne ide da imaš opravdanje , ako ti nije dobro ajde kući?! Mesec dana izluđivanja ! Pa nismo mi to zaslužili .

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.