09/10/23 - 11:27h

Konors: Alkarasa skupo košta opsesija Đokovićem!

 

Slavni Konors ukazao na kontraproduktivni stav Karlosa Alkarasa.


Dzimi Konors

Alkaras je nedavno još jednom rekao da mu je Novak Đoković poput opsesije. Da razmišlja o tome kako će ga svrgnuti sa prvog mesta tokom svakog treninga i da mu je srpski velikan neprekidno u mislima.

Legendarni Džimi Konors je u svom podkastu “Prednost” (Advantage) izjavio kako to nikako ne može biti dobro za najboljeg španskog tenisera, što se pokazalo i na Mastersu u Pekingu prethodne nedelje, gde je Karlitosa u polufinalu pobedio potonji šampion Janik Siner.

Alkaras je rekao da svaki put kad trenira, kad igra, misli na Đokovića. Moja prva misao je da mogu da razumem to iako je Alkaras pobedio Novaka i bio mu je donekle trn u oku. Morate da budete pažljivi kada to kažete jer se onda spremate za samo jednog igrača. Takođe, razumem i ako kažeš sebi da ako igraš dovoljno dobro da pobediš tog tipa, pobedićeš i druge. Ali to nije nužno tačno, jer drugi teniseri igraju drugačije, kao što je video protiv Sinera. Njegov stil igre je bio drugačiji od Novaka i Medvedeva – rekao je Džimi Konors.

Iako su Đoković i Alkaras ipak ispred ostatka karavana, nikako se ne smeju podceniti momci poput Medvedeva i Sinera, što je Karlitos možda i učinio. Da li je zaista zbog opsesije Đokovićem izgubio prethodna dva polufinala (Medvedev na US openu i Siner u Pekingu)?

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Karlos Alkaraz, Novak Đoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.