08/09/16 - 20:29h

LOŠE OZVUČENJE POGURALO JAPANCA: Zvuk koji je uništio Mareja! (Video)

 

Četvrtfinalni spektakl Endija Mareja i Keija Nišikorija pripao je Japancu, a možda i ne bi tako bilo da se u meč nije umešao – pokvareno ozvučenje na “Artur Ešu”!


marej se dere na sudiju
Senzacionalnog poraza Endija Mareja u četvrtfinalu US Opena možda ne bi bilo da nije bilo i jednog misterioznog zvuka u četvrtom setu.
Pri vođstvu Mareja od 2:1 u setovima i rezultatu 1:1 u četvrtom, Britanac je bio blizu verovatno i ključnog brejka. Vodio je sa 30:40 i dobro ušao u bitan poen. Međutim, usred razmene udaraca začulo se nešto nalik gongu. U to možete da se uverite u šestom sekundu video-zapisa koji je pred vama (uključite zvuk).

Verovali ili ne, posle ove situacije, drugi teniser sveta je izgubio SEDAM gemova za redom, a posle toga i meč.

Sudija Marija Čičak je odmah prekinula taj poen i naložila da se ponovi, što i jeste u skladu sa pravilima, a besni Marej nije mogao da veruje šta se dogodilo.

Ispostavilo se, naknadno, da je gong koji se čuo zapravo kvar ozvučenja na stadionu “Artur Eš”. Organizatori US Opena su istakli da je kvar bio na uređaju koji je na samom igralištu, te opravka nije dolazila u obzir tokom samog susreta, jer bi on morao da bude na duže prekinut.

Rekli su mi da se slična situacija dogodila čak četiri puta tokom meča, iako sam ja čuo neobičan zvuk samo u dva navrata. Kako god, zašto onda igra nije prekinuta u preostala tri slučaja? – želio se Marej, koji je kao glavni razlog svog poraza naveo činjenicu da nije bio dovoljno dobar na svoj servis.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   US Open, Vesti


Komentari: 2

 
Ja September 9, 2016 Odgovori

Kao mehuri od sapunice nestadose snovi njega i “svih” o br. 1. Nista na silu i negativnu kampanju o Noletu momcee..zapamti.

 
Dunja Mićević September 9, 2016 Odgovori

Da, sviđa mi se ova stranica. Između ostalog, da nije ove stranice ne bih bila u mogućnosti uživo pratiti US open u situaciji kad Max tv uskraćuje prenos tih (i još ranije nekih teniskih poslastica) čak i korisnicima koji su pretplaćeni na Max Sport Plus paket! A mi smo veliki ljubitelji sporta – kad igra Nole, nije nam teško probdjeti noć prateći njegov meč i šaljući mu naše najpozitivnije vibre.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.