21/03/15 - 14:22h

JJ: Jedva čekam finale i okršaj sa Halep

 

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale WTA turnira u Indijan Velsu, nakon što je trijumfovala posle preokreta protiv Nemice Sabine Lisicki sa 3:6, 6:3, 6:1, a posle meča je izjavila da se sve vreme borila, da nije odustajala i to joj se isplatilo.

Jelena

Jelena

Jednostavno sam se sve vreme borila, trudila da se dobro pozicioniram na terenu i igrala sam poen po poen. Sabina je odlična igračica i morala sam da budem spremna na sve, jer ona često kombinuje servis, pa sam bila na oprezu“, izjavila je Jelena posle meča.

Srpkinja je kao jedan od bitnih faktora navela i podršku svog tima, a posebno majke Snežane.

Ona ima tako slatko i milo lice, ona se stalno smeška, i svaki put kada sam ljuta na sebe zbog loše igre i poželim da vičem na svoj stručni štab, ja vidim nju i taj osmeh. Volim svoju porodicu i moje navijače, hvala im za podršku“, rekla je nekadašnja prva teniserka sveta.

Jelena je u Indijan Velsu već trijumfovala jednom, i to 2010. godine, a u pokušaju da po drugi put podigne pehar u kalifornijskoj pustinji na putu joj stoji Rumunka Simona Halep.

Simona je još jedan težak rival. Na putu do finala sam već igrala protiv rivalki koje snažno udaraju loptu, kao Kiz i Lisicki. Spremna sam za meč i jedva čekam da počne, daću sve od sebe u želji da osvojim drugu titulu u Indijan Velsu“, istakla je Jelena Janković.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Finale, Jelena Janković, Polufinale, Rang Lista, Sabina Lisicki, Simona Halep, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari: 2

 
ivica ceranic March 22, 2015 Odgovori

jankovic ovca glupa ima dobijeni mec i izgubi,bolje da ode u penziju nego ovako da se bruka

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.