20/03/15 - 11:38h

Brajani ispali, Zimonjić i Matkovski na Pospišila i Soka! (ATP Indijan Vels)

 

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marsin Matkovski igraće u polufinalu Masters turnira u Indijan Velsu protiv vimbldonskih šampiona, kanadsko/američkog para, Vasek Pospišil/Džek Sok.

Ziki i Matkovski

Ziki i Matkovski

Vasek Pospišil i Džek Sok su postavljeni za osme nosioce na turniru u Indijan Velsu, a u poslednjem četvrtfinalnom okršaju u konkurenciji dublova, fenomenalnom partijom su savladali legendarnu američku kombinaciju, koju čine braća blizanci, Bob i Majk Brajan.

Pospišil i Sok su slavili rezultatom 6:4, 6:4 posle nešto više od jednog časa igre.

Pospisil i Sok

Pospisil i Sok

Kanadsko/američkom paru je bio dovoljan po jedan brejk u oba seta, pa da stignu do trijumfa. Koliko su Pospišil i Sok slavili rutinsku pobedu najbolje ilustrije podatak da Brajani nisu imali nijednu brejk priliku u čitavom meču.

Ukoliko Nenad Zimonjić i Marsin Matkovski preskoče kanadsko/američki par, u finalu ih već čekaju šampioni Melburna, Italijani Fabio Fonjini i Simone Boleli, koji su u prvom polufinalu savladali druge nosioce, Ivana Dodiga i Marsela Mela sa 6:4, 6:3.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, Dubl igrač, Fabio Fonjini, Finale, Masters, Masters u Indijan Vels, Nenad Zimonjić, Polufinale, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti, Četvrtfinale


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.