03/01/15 - 14:15h

Đoković – Marej live prenos (oko 16h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Novak Đoković odustao je od finala egzibicije u Abu Dabiju. Opširnije pročitajte ovde.

Novak Đoković je prošlu sezonu završio kao najbolji teniser sveta, a egzibicija u Abu Dabiju predstavlja start nove sezone i poteru ka novim uspesima. Srbin je i prošlu godinu započeo na istom turniru, takođe je takmičenje počeo u polufinalu, a onda i osvojio turnir pobedom nad Davidom Fererom. Nole je u polufinalu ove godine savladao Stena Vavrinku iz Švajcarske rezultatom 2:0, po setovima vrlo ubedljivo – 6:1, 6:2.

Britanac, Endi Marej, takmičenje u Abu Dabiju započeo je u četvrtfinalu u kome je savladao Španca Felisijana Lopeza rezultatom 2:1, po setovima 7:6 (7:1), 5:7, 6:4, dok mu je protivnik u polufinalu opet bio teniser iz Španije, ali ovoga puta Rafael Nadal. Očekivalo se da Endi ima još više problema, da možda i ne prođe do finala, ali je ipak odigrao fantastičan meč, na Nadala su povrede očigledno ostavile tragove, pa je rezultat bio vrlo ubedljivo na strani Mareja – 6:2, 6:0.

Novak Đoković i Endi Marej do sada su se sastali čak 24 puta, a Srbin vodi sa 16:8 u pobedama. Posednji meč njihov bio je egzibicionog karaktera jer su se sastali u finalu završnog Mastresa sezone u Lonodnu, kada je zbog povrede Rodžer Federer morao da otkaže nastup u finalu, a zbog publike i da bi tenisa uopšte bilo tu se pojavio Endi Marej. Poslednji zvanični meč odigran je u Parizu, a Novak je slavio sa 7:5, 6:2.

Novak Djokovic, live prenos

Novak Djokovic, live prenos

Pratite direktne prenose iz Abu Dabija na TenisUživo i navijajte za Novaka Đokovića.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Direktan prenos, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.