04/10/14 - 14:16h

Novak čeka Tima ili Rosola na startu, Endi i Rodžer na putu do finala! (ATP Šangaj žreb)

 

Novak Đoković će na startu Mastersa u Šangaju igrati protiv pobednika meča Dominik Tim – Lukaš Rosol, prema žrebu koji je održan danas.

Novak Djokovic

Đoković je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu, a u trećem su mu potencijalni rivali Tomi Robredo i Kevin Anderson. U četvrtfinalu, mogao bi da se sastane sa Endijem Marejem, koga je savladao u polufinalu Pekinga. U Novakovoj polovini žreba su još Rodžer Federer, Grigor Dimitrov i Kei Nišikori, kao najveći konkurenti za ulazak u polufinale.

U drugoj polovini žreba, Rafael Nadal za potecijalnog rivala ima Felisijana Lopeza i kvalifikanta, a u čevrtfinalu bi mogao da se sastane sa Milošem Raonićem, ako favoriti budu opravdali očekivanja. U istom delu žreba, nosioci i slobodni u prvom kolu su još Tomaš Berdih i Stanislas Vavrinka.

Za mesto u glavnom žrebu turnira u Šangaju bore se i Viktor Troicki i Filip Krajinović. Obojica su danas bili uspešni u prvom kolu. Troicki je slavio protiv Marinka Matoševića sa 6:4, 6:3 i u poslednjoj rundi ide na megdan Britancu Džejmsu Vordu, dok je Filip bio bolji od Japanca Sugite 6:3, 6:1 i u narednoj rundi će za rivala imati Rusa Teimuraza Gabašvilija.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Filip Krajinović, Masters, Masters u Šangaju, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki, Zreb


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.