07/09/13 - 10:06h

Đoković – Vavrinka live prenos (oko 18h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Novak Đoković danas igra polufinalni meč na US Openu. Protivnik tenisera iz Srbije je Švajcarac Stanislas Vavrinka. Srbin i Švajcarac otvaraju program na Artur Eš stadionu, te će duel početi oko 18 časova. Direktan prenos meča možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Novak Đoković je u dosadašnjem toku turnira igrao dobar tenis i izgubio samo jedan set i to tek u četvrtfinalu od Južnog. Nole je u prvom kolu bio bolji od Litvanca Berankisa, u drugom od Bekera iz Nemačke, dok je u trećem kolu savladao Souzu iz Portugala. U osmini finala Đoković je odigrao najbolji meč na turniru i sa terena “počistio” Marsela Granoljersa, a onda je u borbi za polufinale Srbin sa 3:1 bio bolji od Mihaila Južnog.

Novak Djokovic, live prenos

Novak Djokovic, live prenos

Švajcarac, Stanislas Vavrinka, je sjajan na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država. On je do sada izgubio samo dva seta, a imao je izuzetno težak raspored. Popularni Sten je u prvom kolu eliminisao Radeka Stepaneka rezultatom 3:0, a potom istim rezultatom i Hrvata Karlovića. U trećem kolu izgubio je jedan set, ali je ipak zasluženo bio bolji od Markosa Bagdatisa. U osmini finala Švacarac je savladao Čeha Tomaša Berdiha i načinio iznenađenje tom pobedom od 3:1. Ali šta tek reći za četvrtfinalni meč koji je Vavrinka odigrao sjajno i “počistio” prošlogodišnjeg šampiona Endija Mareja rezultatom 3:0.

Novak Đoković i Stanislas Vavrinka do sada su trinaest puta, a Srbin vodi u pobedama sa 11:2. Poslednji međusobni meč odigrali su na Australijan openu, a taj meč možda je i najbolji meč odigran ove godine. Novak Đoković je posle drame slavio sa 3:2, po setovima 1:6, 7:5, 6:4, 6:7 (5:7), 12:10. Nole brani prošlogodišnje finale, a ukoliko se plasira u isto, zadržaće prvu poziciju na ATP listi.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Novak Djoković, Polufinale, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari: 4

 
milanka September 7, 2013 Odgovori

ajde NOLE !!!!

 
milanka September 7, 2013 Odgovori

NAPRIJED NOLE !!!! skoro si do cilja

 
nikola September 7, 2013 Odgovori

ajmo nole

 
maka eristavi September 7, 2013 Odgovori

NOVK

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.