25/06/13 - 17:51h

Vimbldon: Novak u drugom kolu!

 

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Velike Britanije. Novak je u prvoj rudni savladao Nemca Florjana Majera rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:4 nakon dva sata igre.

N. Đoković676
F. Majer354
Novak Djokovic

Novak Djokovic

Novak Đoković je sjajno otvorio meč, brzo napravio brejk i poveo sa 3:0. U nastavku prvog seta igralo se gem za gem, a Srbin je sačuvao stečenu prednsot i uvodni set rešio u svoju korist rezultatom 6:3.

U drugom setu opet je Novak napravio pritisak u uvodnim gemovima, ali se Nemac odbranio, sačuvao svoj servis i odigrao kvalitetno. Kako se set približavao kraju svi su očekivali taj-brejk, ali je Đoković u jedanaestom gemu napravio brejk za 6:5, a zatim svojim servisima došao do velikih 2:0, osvojivši drugi deo igre rezultatom 7:5.

Treći set počeo je brejkom Novaka Đokovića, što je predstavljalo početak kraja za Majera. Nole je materijalizovao stečenu prednost i poveo sa 2:0. U nastavku trećeg dela igre Srbin je sačuvao stečenu prednost i rutisnki rešio ovaj u svoju korist rezultatom 6:4 za konačnih 3:0.

Novak Đoković će se u narednom kolu sastati sa pobednikom duela u kome se sastaju dva Amerikanca Rejnolds – Džonson.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   ATP, Grend Slem, Novak Djoković, Prvo kolo, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.