07/02/21 - 13:11h

“15 dana me muče leđa, pokušao sam danas da serviram…”

 

Španac Rafael Nadal rekao je da se nada da će biti spreman za prvi grend slem sezone koji počinje u ponedeljak.


Source: FELIPE TRUEBA/Getty Images Europe

Drugi teniser sveta rekao je da ga već više od dve sedmice muči problem sa leđima i otkrio je da je tek na današnjem treningu pokušao da servira.

– Očigledno nije sjajno, jer da jeste, igrao bih na ATP kupu. Tačno 15 dana me muče leđa. I evo nas. Pokušao sam danas malo da serviram. Radim sve što je moguće kako bih bio spreman. To je jedino što mogu da kažem. Nadam se da mogu nešto da popravim, nadam se da ću biti spreman. – rekao je Nadal, na šta je upitan kolike su šanse da zaigra protiv Lasla Đerea:

– Ne mogu da govorim u procentima. Ne razmišljam o tome. Sad je nedelja, igram u utorak tek. Ne razmišljam o tome da ne igram. Vežbam već nekoliko nedelja, naravno da sam razočaran malo. Sva ta pozitivna osećanja koja sam imao pre nekoliko nedelja sada su nestala. Povreda nije ozbiljna, ali su mišići i dalje zategnuti. Nadajmo se da će se situacija popraviti. Moj fizio i ja radimo sve što je do nas.Nije idealna situacija da turnir započnete sa povredom. Jedino što mogu je da ostanem pozitivan. Povreda nije ozbiljna, ali naravno da me pomalo brine.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Rafael Nadal, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.