31/01/19 - 16:59h

Zimonjić: Spremni smo za duel sa Uzbekistanom

 


Selektor srpske teniske reprezentacije, Nenad Zimonjić, je nakon žreba rekao da su naši igrači spremni za duel za Uzbekistanom.


Zimonjic i Krajinovic dubl Tasmajdan Srbija-Veliki Britanija

Prvog dana kvalifikacija za završni turnir Dejvis kupa na teren izlazi najpre Dušan Lajović, a zatim Filip Krajinović.

– Žreb je prošao kako smo očekivali. Prvi igrač im je (Denis) Istomin, a drugi je (Sanjar) Fajzijev, s kojim niko do sada nije igrao. Imaćemo danas priliku na treningu da ga vidimo i da se pripremimo najbolje za taj meč. Dobra stvar je što Lajović počinje prvi. Verujem da će doneti pobedu u prvom meču. Zadatak će mnogo teži biti Krajinoviću da pobedi Istomina, ali verujem da je trenutno bolji i da na višem nivou igra i da će on upisati pobedu. Jako dobro smo trenirali ovih dana i spremili smo se za ovaj veoma važan meč. S nestrpljenjem očekujemo početak. – rekao je Zimonjić.

Drugog takmičarkog dana odigraće se jedan dubl meč i dva singla.

– Mislim da mogu jako dobro da se uklope Milojević i Troicki. Za njih će jedan sigurno biti Istomin, dok drugog mogu da promene do sat vremena pre početka. Razlika je ove godine što se igra u novom formatu, pa je prvo dubl na programu, a onda nakon pola sata pauze idu singl mečevi. Svakako neću Krajinovića i Lajovića stavljati u dubl, jer su oni potencijalni za singl mečeve drugog dana. Previše je da igraju singl i dubl istog dana.

Mečeve naše reprezentacije možo žete da pratite na našem portalu 1. i 2. februara.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Dejvis Kup, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari