23/10/13 - 18:39h

Zimonjić i Nestor ponovo igraju zajedno!

 

Najbolji srpski dubl teniser Nenad Zimonjić obnovio je saradnju sa Kanađaninom Danielom Nestorom. Kanadski teniser srpskog porekla potvrdio je ovu vest na turniru u Beču, pa ćemo od 2014. godine imati priliku da na okupu ponovo vidimo jedan od najboljih dublova sveta.

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Igraću sledeće sezone sa Zimonjićem. – rekao je Kanađanin. – Videćemo kako će ići. U dublovima ništa nije za stalno, ali obojica smo se složili da bi bila velika nepravda da više nikada ne igramo zajedno s obzirom na rezultate koje smo imali tokom trogodišnje saradnje. Obojica želimo da vidimo da li još uvek posedujemo magiju.

Njih dvojica su osvojili dva uzastopna Vimbldona, a trijumfovali su i na Rolan Garosu 2010. godine. Prekinuli su saradnju krajem 2010. nakon što su osvojili završni Masters u Londonu. Nestor je nakon toga igrao sa Mirnjijem sa kojim je osvojio osam titula, uključujući i dva Rolan Garosa. Zimonjić je imao još slabije rezultate, igrao je sa Benetoom, Lindštedom i Ljodrom, i osvojio u tom periodu 11 trofeja, ali ne i one najveće.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Daniel Nestor, Dubl igrač, Nenad Zimonjić, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.