23/10/15 - 11:22h

Zimonjić i Matkovski ispali u četvrtfinalu (ATP Beč)

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov dubl partner Marćin Matkovski iz Poljske nisu uspeli da se plasiraju u polufinale dublova na ATP turniru u Beču. Bolji od njih, sa 2:1 u setovima, bili su Španac David Marero i Andreas Sepi iz Italije.

Nenad Zimonjic i Marcin Matkovski

Nenad Zimonjic i Marcin Matkovski

Meč između Zimonjića i Matkovskog sa jedne, i Marera i Sepija sa druge strane, trajao je sat vremena i 28 minuta. Srpsko – poljska kombinacija poražena je sa 2:1 u setovima, a Španac i Italijan plasirali su se u polufinale turnira u Beču.

Čuvali su svoje sevise sve do jedanaestog gema prvog seta, kada su Marero i Sepi došli do prvog brejka na meču i poveli sa 6:5. Servirali su za set i dobili ga sa 7:5.

Drugi deo meča pripao je Zimonjiću i Matkovskom. Srpski teniser i njegov partner došli su do brejka u gemu u kom su protivnici servirali za opstanak u setu i slavili sa 7:5.

Odlučujući set igran je po principu poen po poen, što znači da se igralo sve dok neko ne dođe do dva poena razlike. Nismo dugo čekali da vidimo pobednike u ovom susretu. Odigrano je 18 poena, a špansko – italijanski dubl slavio je sa 10:8.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Beču, Dubl igrač, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.