22/01/12 - 10:37h

Zimonjić i Ljodra završili učešće na Australian Openu :(

 

Posle velike borbe, Zimonjić i Ljodra nisu uspeli da trijumfuju u meču osminefinala. Od njih su bili bolji Paes i Štepanek i pobedili u dva seta rezultatom 7:5, 7:6.

Zimonjić- Ljodra56
Paes-Stepanek77

Srpsko- Francuski par je ušao u ovaj meč kao blagi favorit u kladionicama, ali to nažalost nije uspeo da opravda. Meč je bio pun neizevnosti, ali u odlučujućim situacijama Paes i Štepanek su bili jednostavno bolji. U prvom setu je bilo načinjeno 3 brejka na servis protivnika. Jednom su Zimonjić i Ljodra to učinili, a nažalost dva puta Paes i Štepanek. Logičan rasplet toga je rezultat prvog seta- 7:5 za indijsko- češki par.

Drugi set je bio znatno pažljiviji. Ni jedna ni druga strana ovog puta nisu dopustile protivniku da osvoje brejk, a naravno ako se tako nešto dogodi, taj set ide u taj-brejk. Ponovo su i u ovom setu bolje funkcionisali Paes i Štepanek i pobedili u ovom setu- 7:6, a samim tim i u ovom meču.


Zimonjiću i dalje fali titula sa ovog turnira u muškom dublu, nadali smo se da će je osvojiti već ove godine. Nažalost nije. Ostaje mu da nastavi ovu sezonu, sa nadamo se više uspeha, a sledeće sezone ponovo pokuša da u svoje vitrine sa peharima donese titulu sa ovog turnira u muškom dublu.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2012, Dubl igrač, Grend Slem, Nenad Zimonjić, Teniseri, Treće kolo, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.