19/05/14 - 17:40h

Zimonjić donirao milion dinara!

 

Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić donirao je na račun Vlade Republike Srbije milion dinara za pomoć žrtvama poplava koje su u poslednjih nekoliko dana zadesile našu zemlju.

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjic

Pred Srbijom i žrtvama poplava je težak put oporavka, a najtrofejniji srpski teniser, Nenad Zimonjić obećao je da će nastaviti sa akcijama i organizacijom pomoći svima kojima je ona u ovom i trenucima koji dolaze najpotrebnija.

Koliko je njegovo srce veliko pokazao je još jednom ovim izuzetnim gestom, odvojivši veliki novac za pomoć svim sunarodnicima koje je vremenska nepogoda koja je Srbiju pogodila protekle nedelje, ostavila bez doma, bez svega što su čitav život stvarali i radili, kao i bez osnovnih uslova za život.

Novak Đoković izjavio je da će učiniti sve što može kako bi pomogao žrtvama poplava, a srpski teniski reprezentativci Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Jovana Jakšić već danima učestvuju u prikupljanju pomoći za najugroženije. Danas se akciji priključila i ambasadorka UNICEF-a Ana Ivanović.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Janko Tipsarevic, Jovana Jakšić, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 1

 
tomatk May 19, 2014 Odgovori

veliko srce plemenitih srba

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.