17/11/19 - 10:57h

“Žao mi je Novaka, šta treba da uradi da bi navijali za njega?”

 

Bivša teniserka Anabel Kroft komentarisala je nepoštovanje publike prema Novaku Đokoviću.


Source: Getty Images Europe

Navijači u Londonu otvoreno su navijali protiv Đokovića, a nepristojno su aplaudirali čak i kada on napravi duplu grešku.

– Bilo mi je žao Novaka. On je veliki, veliki šampion i neko ko je postigao mnogo toga za ovu igru. Šta je potrebno da uradi kako bi publika navijala za njega? Igrao je prelep tenis i za to dobijao ‘pristojan’ aplauz. Čak su i aplaudirali na njegove duple servis greške. – rekla je Kroft i dodala:

– Meni je izgledalo da ga je to poremetilo i da se uvukao u svoju školjku. Nije mogao da se ‘potpali’. Bilo mi ga je žao jer je izgledao pogubljeno. Sigurno mu nije bilo lako biti sam protiv 20.000 ljudi.

Sličnog mišljenja je i njena koleginica Danijela Hantuhova.

– Bilo mi ga je žao jer je on toliko toga uradio za ovaj sport. Šta još mora da uradi da bi ga publika poštovala? Mislim da mu je to ušlo u glavu. Nije nikom ni mahnuo kada je odlazio sa terena, što je razumljivo. Posle svega što je uradio to što mu se dešava je nepristojno. Rodžer je Rodžer ali istovremeno Novak je Novak. Mislim da bi ujednačenija publika bila idealna u tom meču.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Londonu, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.