02/08/14 - 08:56h

WTA Montreal (žreb): Jelena protiv Ane već u trećoj rundi

 

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković biće slobodna u prvom kolu Rodžers kupa u Montrealu, dok će Ana Ivanović igrati sa kvalifikantkinjom.

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic

Jankovićevu u drugom kolu čeka pobednica duela između domaće teniserke Aleksandre Voznijak i Amerikanke Sloun Stivens, dok će Ana, ako bude sigurna na startu, igrati sa boljom iz susreta Šuai Ženg i jedne od kvalifikantkinja.

Već u trećem kolu moguć je srpski duel, a ukoliko do njega dođe, potencijalna rivalka u četvrtfinalu pobednici biće Čehinja Petra Kvitova, koja je postavljena za drugog nosioca. U istoj polovini žreba nalaze se i Beloruskinja Viktorija Azarenka i Agnješka Radvanjska iz Poljske. Njih dve su projektovanim žrebom moguće rivalke srpskih teniserki u polufinalu.

Na suprotnoj strani žreba nalazi se najbolja teniserka sveta Serena Vilijams, koja će u drugom kolu igrati sa pobednicom duela Australijanke Samante Stosur i Alison Riske iz Sjedinjenih Država. U njenoj četvrtini nalazi se miljenica domaće publike Judžini Bušar, a u polovini Ruskinja Marija Šarapova i Anđelika Kerber iz Nemačke.

Takmičenje u Montrealu počinje u ponedeljak, a turnir se igra za 2.440.070 dolara.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Jelena Janković, Masters, Masters u Montrealu, Rang Lista, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista, Zreb


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.