07/05/12 - 18:05h

WTA Madrid: Jelena ispala posle velike borbe!

 

Srpska teniserka Jelena Janković poražena je u prvom kolu WTA turnira u Madridu. Ona i domaća teniserka Karla Suarez Navaro odigrale su meč koji je trajao skoro tri sata, a Suarez Navaro ga je dobila rezultatom 2:1.

J. Janković664
K. Suarez Navaro476

Jelena Janković

Već je u prvom setu postalo jasno koliko će ovaj duel biti neizvestan. Karla Suarez Navaro je napravila prvi brejk u meču i povela sa 2:1, ali nije uspela da ga materijalizuje u veću prednost, jer je Jelena odmah uzvratila ribrejkom. Ista situacija viđena je i u osmom gemu kada je naša teniserka povela sa 5:3, a protivnica odmah uzvratila. Servirala je španska teniserka za ostanak u setu, ali joj je Jankovićeva tada oduzela još jedan servis gem i povela sa 1:0.

U drugom setu smo videli po tri brejka sa obe strane, pa smo došli do taj brejka. Suarez Navaro je dva puta oduzela našoj teniserki servis, pa je ovaj set dobila rezultatom 7:6.

Španska teniserka je i treći set započela brejkom i brzo povela sa 2:0. Uspela je Jelena da izjednači, ali joj je Suarez Navaro ponovo oduzela servis za vođstvo od 4:2. Jankovićeva je servirala za ostanak u meču kada je španska teniserka napravila odlučujući brejk i dobila ovaj set rezultatom 6:4.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Jelena Janković, Masters, Masters u Madridu, Teniserke, Turniri


Komentari: 1

 
Gocili May 7, 2012 Odgovori

Jelena samo hrabro,, budi kao i uvek uporna i sreca ce se okrenuti u tvoju korist.ponosni smo na tebe i zelim ti jos puno radosti i pobeda!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.