03/02/14 - 13:34h

WTA lista: Jelena osma, Ana dvanaesta

 

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović zadržale su prošlonedeljne pozicije na WTA listi, isto kao i Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc.

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Promena nije bilo ni u top 10 WTA liste, pa je vodeća teniserka sveta i dalje Amerikanka Serena Vilijams. Iza nje je Viktorija Azarenka, a prate je Na Li, Agnješka Radvanska i Marija Šarapova. Šesta na planeti je Petra Kvitova iz Češke, a sedma Italijanka Sara Erani.

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković i ove nedelje je osma igračica planete. Ana Ivanović zadržala je 12. poziciju, Bojana Jovanovski 41., a Vesna Dolonc je i na ovonedeljnoj WTA listi 117. na svetu.

Jovana Jakšić i Aleksandra Krunić napredovale su za po jedno mesto i sada su 149. i 152. na WTA listi. Doroteja Erić je 226. na svetu, a Teodora Mirčić 325. igračica planete.

Najbolja u dublu je Jelena Janković, koja je na 22. poziciji, a za njom su Aleksandra Krunić (89.), Teodora Mirčić (142.) i Vesna Dolonc (148.).

Kako naši teniseri ove nedelje stoje na ATP listi, možete pogledati ovde.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.