24/02/14 - 11:30h

WTA lista: Jelena osma, Ana dvanaesta

 

Srpska teniserka Jelena Janković pala je jedno mesto u odnosu na prošlonedeljnu WTA listu i sada je osma teniserka sveta. Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc zadržale su svoje pozicije.

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Serena Vilijams, Na Li, Agnješka Radvanska, Viktorija Azarenka i Marija Šarapova i ove nedelje sigurne su na prvih pet pozicija WTA liste. Dok su one zadržale svoja mesta, teniserke od šestog do desetog mesta su se izmenjale, pa je tako na šestu sa osme pozicije došla Anželik Kerber, na sedmu sa devete Simona Halep, na osmu sa sedme Jelena Janković, na devetom mestu je Petra Kvitova koja je prošle nedelje bila šesta teniserka sveta, a jedino je Sara Erani zadržala prošlonedeljnu desetu poziciju.

Ana Ivanović je zadržala poziciju koju već dugo drži, i dalje je 12. teniserka sveta, Bojana Jovanovski je ostala na 42. mestu, a Vesna Dolonc na 115. poziciji WTA liste.

Napredak od dva mesta ostvarila je Jovana Jakšić, koja je sada 146. teniserka sveta. To je njen najbolji plasman u karijeri, a prvi put je na toj poziciji bila 10. februara ove godine.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.