08/02/16 - 12:02h

WTA lista: Jelena i Ana zadržale pozicije, Bojana napredovala

 


Srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović zadržale su prošlonedeljne pozicije na WTA listi, a Bojana Jovanovski ostvarila je napredak.

AP photo

Bojana Jovanovski i Ana Ivanovic

U TOP 10 nije bilo promena, pa je tako Amerikanka Serena Vilijams i ove nedelje na prvom mestu, a iza nje Nemica Anželik Kerber, Simona Halep iz Rumunije, Poljakinja Agnješka Radvanska, zatim Garbinje Muguruza iz Španije, Marija Šarapova iz Rusije, Italijanka Flavija Peneta, Karla Suarez Navaro iz Španije i dve Čehinje, Petra Kvitova i Lusi Safarova.

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović zadržale su prošlonedeljne pozicije, pa je Jelena 19. na WTA listi, a Ana odmah iza nje, na 20. poziciji.

Treći reket Srbije, Bojana Jovanovski, napredovala je za jedno mesto i sada je 86. teniserka sveta. Aleksandra Krunić je takođe ostvarila napredak od jedne pozicije i trenutno je 120. igračica planete.

Ivana Jorović je ostala na 174. mestu, a Jovana Jakšić je nazadovala za jednu poziciju i sada je na 183. mestu na rang listi.

Što se tiče dubla, Jelena Janković je ostala na 73. mestu, a Aleks Krunić je ostvarila napredak i sada je 90. na svetu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Ivana Jorović, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.