11/08/14 - 14:24h

WTA lista: Jelena deveta, Ana ispala iz top 10

 

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković zadržala je prošlonedeljnu poziciju na WTA listi, a Ana Ivanović ispala je iz top 10.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Serena Vilijams ubedljivo je prva na WTA listi, a za njom su Simona Halep, Na Li, Petra Kvitova, Agnješka Radvanjska, Marija Šarapova, Anželik Kerber i Eženi Bušar. Jelena Janković je zadržala prošlonedeljnu devetu poziciju, a Ana Ivanović i Viktorija Azarenka zamenile su mesta, pa je Vika ponovo u top 10, a Ivanovićeva 11. teniserka sveta.

Treći reket Srbije, Bojana Jovanovski zadržala je prošlonedeljnu 32. poziciju sa 1380 poena. Jovana Jakšić je napredovala za dva mesta i sada je 126., a Vesna Dolonc je uz napredak od jednog mesta 140. igračica planete.

Aleksandra Krunić je 144., a Doroteja Erić 255. na najnovijoj WTA listi.

Na listi najboljih dubl igračica Jelena Janković je pala na 45. mesto, Aleksandra Krunić je 122., a Teodora Mirčić 165. teniserka sveta.

U WTA trci Ana Ivanović zauzima osmo mesto, a Jelena Janković se nalazi na poziciji broj 11. Na čelu trke je Ruskinja Marija Šarapova.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.