20/04/15 - 14:47h

WTA lista: Bez velikih promena

 

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović zadržala je šestu poziciju na najnovijoj WTA listi, a Jelena Janković je i ove nedelje 18. teniserka sveta. Promena nije bilo ni u top 10.

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic

Na ubedljivo prvoj poziciji nalazi se Amerikanka Serena Vilijams, a prate je Ruskinja Marija Šarapova, Simona Halep iz Rumunije, češka teniserka Petra Kvitova i Dankinja Karolina Voznjacki. Ana Ivanović se nalazi na šestoj poziciji, a iza nje Kanađanka Eženi Bušar, Ekatarina Makarova iz Rusije, Poljakinja Agnješka Radvanska i Karla Suarez Navaro iz Španije.

Što se tiče ostalih srpskih teniserki, Bojana Jovanovski je pala za jedno mesto i sada je 63. teniserka sveta, Aleksandra Krunić je zadržala 77. poziciju. Jovana Jakšić je uz napredak od tri mesta ove nedelje 216. igračica planete, a Vesna Dolonc je sa 242. nazadovala na 243. mesto.

Najbolje srpske teniserke u dublu, inače nepobedive kada su u pitanju dubl mečevi u Fed kupu, Jelena Janković i Aleksandra Krunić zadržale su prošlonedeljne pozicije. Jelena je na mestu broj 55, a Aleksandra je 103. na listi najboljih dubl igračica.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Rang Lista, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.