15/02/16 - 14:45h

WTA lista: Ana ponovo prvi reket Srbije, Jelena nazadovala

 


Srpska teniserka Ana Ivanović napredovala je na WTA listi i od ove nedelje ponovo je prvi reket naše zemlje. Jelena Janković i Bojana Jovanovski doživele su padove.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Amerikanka Serena Vilijams i dalje je neprikosnovena na vrhu WTA liste, a promena u odnosu na prethodnu nedelju nije bilo sve do osme pozicije, pa je prate: Anželik Kerber, Simona Halep, Agnješka Radvanska, Garbinje Muguruza, Marija Šarapova i Flavija Peneta. Petra Kvitova je napredovala za jedno mesto i ona je osma na svetu, a deveta je osamnaestogodišnja Belinda Benčić, koja je prošle nedelje bila 11. na WTA listi. TOP 10 zatvara Lusi Safarova, koja je zadržala svoju prošlonedeljnu poziciju.

Ana Ivanović je napravila skok od tri mesta i sada je 17. teniserka sveta, a Jelena Janković je nakon pada za jednu poziciju ove nedelje na 20. mestu rang liste.

Bojana Jovanovski nazadovala je za jedno mesto i sada je 87. igračica sveta, a Aleksandra Krunić je posle napretka od dve pozicije 118. teniserka planete. Ivana Jorović je pala za jedno mesto, pa je ove nedelje na 175. poziciji.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Ivana Jorović, Jelena Janković, Rang Lista, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.