25/08/12 - 08:19h

WTA Dalas: Jelena poražena u borbi za titulu

 

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da osvoji titulu na WTA turniru u Dalasu. Ona je u finalu sa 2:0 u setovima izgubila od Italijanke Roberte Vinči.

J. Janković53
R. Vinči76

Jelena je već u prvom gemu napravila brejk i lako povela sa 3:1, ali je protivnica u naredna dva gema uspela da vrati brejk i izjednači. Naša teniserka je još jednom oduzela Italijanki servis u devetom gemu i zahvaljujući tome povela sa 5:4, ali prednost nije uspela da realizuje, jer je Vinči brzo uzvratila ribrejkom. Posle sat vremena i deset minuta igre Italijanka je iskoristila drugu set loptu, i to na Jelenin servis i dobila ovaj deo meča sa 7:5. Vinči je mnogo bolje servirala, a Jelena joj je servis greškama poklonila tri poena.

Jelena Janković

Vinči je u drugom setu igrala još bolje. Zabeležila je tri asa, a duplih grešaka nije imala, dok je naša teniserka bila bez asova i sa dve dvostruke servis greške. Dva brejka je napravila Italijanka, a Jankovićeva je uspela da dođe do samo jednog gema na servis protivnice, što je Robertu Vinči dovelo do titule na turniru u Dalasu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.