24/10/12 - 17:42h

Vranješ saopštio spisak za finale!

 

Selektor srpske Fed kup reprezentacije Dejan Vranješ saopštio je spisak teniserki koje će predstavljati našu zemlju u finalu ovog takmičenja, 3. i 4. novembra u Pragu. Bez ikakvih iznenađenja, na spisku su se našle Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić.

Fed kup reprezentacija Srbije

Najbolje rangirana teniserka u našem timu je Ana Ivanović, trenutno 12. na svetu. Jelena Janković zauzima 22. poziciju, Bojana Jovanovski je broj 57, a Aleksandra Krunić 168. teniserka na WTA listi. Vranješ je izostavio Vesnu Dolonc, Ruskinju koja igra pod zastavom naše zemlje, iako je bolje rangirana od Aleksandre Krunić. Ipak, to ne bi trebalo da nas čudi, jer su ove četiri igračice dovele našu zemlju do finala, i ostaviće srce na terenu da bi došle do titule. To je ono što sa sigurnošću možemo da tvrdimo.
Sa druge strane, reprezentaciju Češke predvodiće šesta teniserka sveta Petra Kvitova, ukoliko je bolest ne spreči da bude potpuno spremna, a osim nje tu su Lusi Safarova i osvajačice srebrne olimpijske medalje, Lusi Hradecka i Andrea Hlavackova.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Jelena Janković, Srpski teniski talenti, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.