05/02/14 - 12:25h

Vraneš: Trudićemo se, iako je Kanada favorit

 

Srpska Fed kup reprezentacija nalazi se u Montrealu, Kanadi, gde ih tokom vikenda očekuje borba za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe A Fed kupa. Selektor Dejan Vraneš rekao je da su zadovoljni uslovima za treniranje, i najavio borbu u ovom meču, iako je Kanada favorit.

Stojanovic, Krunic, Vranes, Jaksic

Stojanovic, Krunic, Vranes, Jaksic

Za sada je sve u redu, zadovoljni smo smeštajem i uslovima za boravak i trening. Trudićemo se dobro da se pripremimo, tražićemo svoju šansu iako je Kanada favorit. Atmosfera u ekipi je kao i uvek dobra, pozitivna. – rekao je Vraneš u Montrealu.

Srpski tim je u Kanadu stigao u nedelju uveče, a dan posle su trenirale Jovana Jakšić i Nina Stojanović. Aleksandra Krunić se u ponedeljak uveče priključila timu, a Vesna Dolonc će kasniti zbog otkazanog leta iz Moskve.

Vraneš je naveo da je Bojana Jovanovski otkazala učešće u Fed kupu zbog povrede zgloba, posle konsultacija sa lekarom. Kako je selektor naveo, Kanađanke su trenirale bez prve zvezde tima Eženi Bušar, koja se kasnije priključila ekipi.

Imao sam priliku da pogledam njihov trening, nastaviću da pratim i da pripremim što bolju taktiku za meč. – kazao je Vraneš.

Duel Kanade i Srbije igraće se 8. i 9. februara za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe A Fed kupa.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Dejan Vraneš, Fed kup, Jovana Jakšić, Nina Stojanović, Selektor, Srbija - Kanada, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.