07/02/13 - 16:26h

Vraneš potvrdio: Ni Ana ne igra protiv Slovačke!

 

Nakon što je pre nekoliko dana Jelena Janković zbog povrede odustala od igranja za reprezentaciju ovog vikenda, danas je potvrđeno da iz istih razloga neće nastupiti ni Ana Ivanović. U reprezentaciju su pozvane Bojana Jovanovski, Vesna Dolonc, Aleksandra Krunić i Ivana Jorović.

Dolonc, Vraneš, Jovanovski, Krunić

Dolonc, Vraneš, Jovanovski, Krunić

Iako se poslednjih nekoliko dana govorilo da Ivanovićeva zbog povrede neće biti spremna da nastupi za Fed kup reprezentaciju Srbije ovog vikenda, selektor Vraneš je tek danas potvrdio da najbolja teniserka naše zemlje neće igrati protiv Slovačke. Nedugo nakon toga Ana Ivanović je ovo potvrdila i na svojoj fejsbuk stranici.

Žao mi je što moram da objavim da neću igrati ovog vikenda. Povredila sam rame u Melburnu i još se nisam potpuno oporavila. Zaista sam se nadala da će terapija ranije rešiti problem. Ovo je prava šteta jer nemam mnogo prilika da igram za Srbiju.

Pre nekoliko dana učešće je otkazala i Jelena Janković, a sa povredom će nastupiti i Bojana Jovanovski. Osim Bojane, u reprezentaciju je prvi put pozvana i Vesna Dolonc, igraće i Aleksandra Krunić, a umesto Ane Ivanović pozvana je Ivana Jorović.

Duel između Srbije i Slovačke igra se 9. i 10 februara u niškom Čairu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Hale, Ivana Jorović, Jelena Janković, Srbija- Slovačka, Srpski teniski talenti, Teniserke, Turniri, Vesna Dolonc, Vesti, Čair


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.