27/06/12 - 14:13h

Vimbldon: Odlična igra Bojane, ali ne dovoljno dobra za plasman u treće kolo

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u treće kolo Vimbldona. Ona je sa 2:1 poražena od Nemice Sabin Lisicki.

B. Jovanovski626
S. Lisicki368

Prvi set je naša teniserka dobila posle 39 minuta. Igrala je Bojana sjajno, a onda je u osmom gemu, koji je bio najduži u setu, sa odigranih 14 poena, uspela da napravi brejk. Povela je sa 5:3, a onda u sledećem gemu iskoristila prvu set loptu i došla u vođstvo od 1:0 u setovima.

Drugi set je trajao 41 minut, a dobila ga je nemačka teniserka. U prvom gemu je od 15 odigranih poena Bojana imala tri brejk lopte, ali ih nije iskoristila, pa smo prvi brejk u ovom setu videli u šestom gemu, kada je Lisicki povela sa 4:2, a onda još jedan kada je osvojila set rezultatom 6:2.

AEGON International - Day Three(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Bojana Jovanovski

U prva dva gema trećeg seta videli smo po jedan brejk sa obe strane, a onda je svaka dobijala gemove na svoj servis. Jovanovska je imala dve brejk šanse da povede sa 6:5, ali ih nije iskoristila, pa je to uradila Nemica. Ona je u narednom gemu povela sa 40:0 na Bojanin servis, i imala tri meč lopte, ali je Bojana uspela da izjednači na 40:40, a onda i osvoji ovaj gem. U četrnaestom gemu je Nemica dobila još jednu šansu za osvajanje meča, a Bojana nije uspela da je spasi, pa je posle dva sata i 25 minuta igre poražena.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.