01/07/18 - 14:45h

VIMBLDON (dan 1): Duci otvara Centralni, na terenu svi sem Novaka!

 


Četvoro srpskih tenisera igraće na terenima Ol Ingland kluba prvog dana Vimbldona.


Dusan Lajovic

Dušan Lajović će svoj meč prve runde na ovogodišnjem Vimbldonu igrati protiv branioca titule Rodžera Federera, a njihov duel će tradicionalno otvoriti program na Centralnom terenu.

Susret između našeg tenisera i Švajcarca, koji je prvi favorit za osvajanje titule, počinje oko 14 časova po vremenu u Srbiji.

Pre Lajovića svoj meč će igrati Filip Krajinović. On se sa Čileancem Nikolasom Đarijem sastaje na terenu broj 15, a njihov susret otvoriće program na tom terenu – od 12.30h.

Jedina predstavnica Srbije u ženskom singlu, Aleksandra Krunić, igra na terenu broj 7. Program na ‘sedmici’ počinje u 12.30h, otvaraju ga Žil Miler i Majkl Moh, a Krunićeva će odmah nakon njih igrati protiv Medison Brengl. Početak duela očekje se oko 14.30h.

Poslednji srpski predstavnik koji će na teren prvog dana je Laslo Đere. On i Italijan Paolo Lorenci igraju završni meč na terenu broj 11, a početak se očekuje oko 16 časova. Prethodno na tom terenu igraju Ribarikova i Kirstea, odnosno Kubler i Pelja.

DIREKTNE PRENOSE MEČEVA MOĆI ĆETE DA PRATITE NA TENIS UŽIVO.

KRAJINOVIĆ – Đari 12.30h
LAJOVIĆ – Federer 14.00h
KRUNIĆ – Brengl 14.30h
ĐERE – Lorenci 16.00h

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Aleksandra Krunić, Dušan Lajović, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Grend Slem, Laslo Đere, Laslo Đere, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari