04/11/15 - 22:32h

Viktor od čelika! Pao je Lopez! ( ATP Pariz)

 


Uh! E tako bi se moglo odahnuti za početak s obzirom da je meč u kome je Srbin i 27. teniser sveta Viktor Troicki pobedio španskog tenisera Felisijana Lopeza bi izuzetno napet! Viktore, živci nam odoše! Meč je, sad već znate unapred, okončan u tri neverovatna seta.

V. Troicki676
F. Lopez754

Viktor se borio i hrabro izborio plasman u dalji tok takmičenja, što je jako važno jer je u pitanju borba za masters. Rezultat je bio 2-1 za Viktora, ili preciznije: 6(7)-7(9), 7-5, 6-4.

Viktor

U prvom setu nije išlo glatko. Mogao je da se završi pre, ali je okončan tek po završetku taj brejka. Lepo je krenulo, Viktor je imao brejk prednosti, a onda se našao u problemu. U sedmom gemu je popustio, izgubio gem na svoj servis i dopustio izjednačenje. U taj brejku je stigla i osveta, gubljenje prvog seta.

Verovatno šokiran ishodom prvog seta, Viktor je imao problem odmah u drugom setu, jer je gubio sa neverovatnih 4-0. Ali, nikada ne otpisujte ovog momka! Od 4-0 do 7-5. Ja bih rekla: impresivno! U trećem setu opet nevolja! Brejk za Lopeza, i teži posao za Viktora. Ali uspeo je! Preokrenuo je sve na 6-4 i tako stavio tačku na meč protiv sedamnaestog na svetu!

Nastavi Viktore! Podrška ne manjka!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Masters, Masters u Parizu, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 2

 
marija November 5, 2015 Odgovori

Viktore nomoj da budeš malodušan napadaj iz sve snage Pobedi tog naduvenka Navijam za tebe

 
VESNA November 5, 2015 Odgovori

Bravooooooooooo Viki, legendo. Drži se danas sa Wawrinkom. Samo igraj najbolje što možeš. Nemaš šta da izgubiš, samo da dobiješ. Sve je moguće !!! Uostalom, što ti ne bi bio najveće iznenađenje na ovom Mastersu?! Svi smo te otpisali još pre džeka Soka, a ti si nas na najbolji način demantovao. Idemooooooooooooooooooo

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.