11/10/14 - 16:01h

Viktor i Ilija dobro počeli kvalifikacije u Beču!

 

Srpski teniser Viktor Troicki i Ilija Bozoljac uspešno su startovali u kvalifikacijama za turnir u Beču. Viktor je u prvoj rundi savladao Nemca Kerna rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:3, dok je Ilija Bozoljac u istoj rundi bio bolji od Italijana Čečinata sa 6:2, 6:4. Naredni protivnik Troickog je Pečner, dok se Bozoljac sastaje sa Haneskuom.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Viktor Troicki je protiv Nemca igrao dobar tenis, u prvom setu napravio brejkove u šestom gemu za 4:2 i u osom za konačnih 6:2. U drugom setu Srbin je jednom oduzeo servis rivalu i to u osmom gemu za prednost od 5:3, koju je zatim i potvrdio za konačnih 6:3.

Ilija Bozoljac je u duelu prvog kola takođe odigrao dobro i slavio za sat i 4 minuta igre. U prvom setu Ilija je dobro krenuo, napravo dva brejka za prednost od 3:0, Italijan je smanjio na 1:3, ali je u sedmom gemu Srbin novim brejkom samo potvrdio prendost i potom osvojio prvi set sa 6:2. U drugom delu brejkova nije bio do devetog gema, kada je Bozoljac oduzeo servis rivalu, a potom i potvrdio stečeno za konačnih 6:4.

Viktor Troicki će se u drugoj rundi kvalifikacija sastati sa Pečnerom, dok je protivnik Ilije Bozoljca Rumun Viktor Hanesku.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Beču, Ilija Bozoljac, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.