11/12/13 - 16:22h

Viktor dogovorio saradnju sa Akademijom Nika Bolitijerija!

 

Teniska akademija Nika Bolitijerija dogovorila je saradnju sa srpkim teniserom Viktorom Troickim o pripremama za njegov povratak u vrh svetskog tenisa. Troickog ćemo na terenu gledati od jula 2014. godine.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Troicki je suspendovan u julu na 18 meseci, a u novembru kazna mu je smanjena na godinu dana suspenzije, pa ćemo ga na terenu ponovo videti u julu naredne godine.

Postignut je dogovor sa Viktorom Troickim o njegovim pripremama za povratak u svetsku tenisku elitu u idealnim uslovima kompleksa na Floridi. – stoji u saopštenju Teniske akademije Nika Bolitijerija.

IMG Bolitijeri akademija stvorila je veliki broj legendarnih tenisera zlatne ere ovog sporta, i presrećni smo što će biti domaćin našem Viktoru Troickom u pripremama za povratak u svetski vrh, tamo gde mu je i mesto. – naglasio je menadžer Zlatko Milačić, inicijator te ideje.

Poziv najveće teniske akademije na svetu upućen je i svim ostalim članovima Dejvis kup reprezentacije Srbije. U saopštenju se ističe da bi oni uz izuzetne tehničke i vremenske uslove imali veliku korist kroz zajedničke treninge i sparingovanje sa drugim vodećim ATP teniskim asovima iz celog sveta. Milačić je naglasio da će ta zanimljiva saradnja biti od velike važnosti za Viktorov povratak i dalju tenisku karijeru u društvu teniske elite i njegovih drugova iz Dejvis kup reprezentacije Srbije, što je svesrdno podržao i selektor tima Bogdan Obradović.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.