04/10/19 - 15:01h

(VIDEO) ZBOG NOVAKA SE PRESELIO U SRBIJU: “Đoković ne jede ćevape, šta ćemo sad?”

 

Neverovtna priča stiže nam iz Japana, gde je Novak Đoković upoznao verovatno svog najvećeg fana ikada.


Source: Matthew Stockman/Getty Images North America

Momak po imenu Jori ispričao je da se zbog Đokovića preselio u Srbiju – četiri godine je živeo u Pančevu i igrao tenis, u nadi da će upoznati srpskog asa. Međutim, to se dogodilo tek u njegovoj rodnoj zemlji, gde Novak trenutno igra na turniru serije 500.

Jori odlično govori srpski, a velika želja bila mu je da igra tenis sa Đokovićem. Želja mu se ispunila, a Novak je oduševljeno pokazao pratiocima na društvenim mrežama kako je proveo dan sa Japancem. Dvadesetogodišnjak je pričao o svojoj ljubavi prema srpskoj hrani, a između ostalog rekao je da može da pojede sto ćevapa jer želi da bude kao Đoković.

Srpski teniser mu je na to rekao “Ali Đoković ne jede ćevape, šta ćemo sad?”, a odgovor mladog Japanca nasmejao je čitav region.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ovaj momak me je totalno oduševio. Inspirisan mojom sezonom 2011 godine, pitao je oca da li može da ide da živi u Srbiju @iori_legend. Otac ga je pitao da mu pokaže strast. Ovaj mu je to pokazao i dobio dozvolu. 4 godine je živeo u Pančevu, igrao tenis, učio srpski i nadao se da može da me upozna i odigra jedanput tenis sa mnom. To se nije dogodilo za vreme njegovog boravka u Srbiji ali jeste ovde u Japanu. Privukao mi je pažnju njegov snimak koji mi je pokazao njego prijatelj pre nekoliko dana ovde u Tokiju. Na snimku je pričao srpski i molio me da odigramo tenis jednom jer ima veliku želju da igra na Grand Slam-u. Pozvao sam ga da pogleda moj meč i da posle meča igramo tenis. Upoznao sam mnogo ljudi putujući po svetu ali ne znam da li sam ikada upoznao nekog ovako strastvenog tenisera sa toliko entuzijazma. Ulepšao mi je dan i učinio da doživim jedinstveno iskustvo koje mi je ispunilo srce radošću i srećom. Jako sam se zabavio i uživao. On priča srpski odlično i vrlo je duhovit. Ovo iskustvo me ne podsetilo koliko treba da budem svakodnevno zahvalan na mogucnosti da tako pozitivno utičem na živote mnogih ljudi. Blagosloven sam i počastvovan 🙏🏼❤🇷🇸🇯🇵🎾

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Tokiju, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.