09/08/20 - 16:06h

Vavrinka: Novak je morao da bude oprezniji, ali nije na meni da mu pridikujem

 


Švajarski teniser Sten Vavrinka rekao je da je srećan što je tokom pauze teniske sezone imao više vremena da provede sa svojom porodicom.


zimbio.com

– Srećan sam što sam proveo više vremena sa porodicom i što sam mogao da se odmorim. Srećan sam što sam mogao malo da ostavim tenis, on nije mogao da mi pobegne. Nedostajao bi mi da su se igrali turniri, a ja nisam mogao da dođem. Ja i dalje igram zbog emocija koje osaćete na terenu i zbog stresa koji vam mečevi prouzrokuju. – rekao je Sten.

On se dotakao i Adria Tura na kome su se igrači zarazili korona virusom.

– Novak je pratio sve zdravstvene direktive zemalja koje su bile u pitanju. Ali, on kao ‘broj 1’ mora da ima više odgovornosti nego bilo koji drugi igrač. Morao je da bude oprezniji. Ali, nije na meni da mu pridikujem.

Umesto putovanja u Njujork, Sten će igrati na čelendž turnirima u Pragu, kao pripremu za turnire u Evropi.

– Zdravstvena situacija je pogotovo loša u Njujorku, a turniri koji sleduju US openu će takođe biti teški. Da se Vašington održao onda bismo imali pravi Tur. To je moglo da utiče na moju odluku. Na kraju, tu je i neobjašnjena situacija sa karantinom. I dalje postoji mnogo pitanja i sumnje oko održavanja US opena. – zaključuje on.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Stanislas Vavrinka, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.