03/09/15 - 13:19h

USO: Kako je Novak plesao u tri seta (Video)

 


Novak Đoković je pobedio u svom drugom meču u Njujorku, na US Openu, poslednjem gren slemu sezone. Novak je bio bolji od austrijskog tenisera Andreasa Hajder-Maurera. Rezultat tog meča bio je 6-4, 6-1, 6-2. Ova dvojica tenisera odigrali su ukupno 2 meča u karijeri jedan protiv drugog, i u oba je slavio srpski teniser.

Novak

Nije Đokoviću trebalo puno vremena, meč je zvaršen za nekih sat i po.

Novak je bio vrlo dominantan i znao je kako da napadne protivnika iako nije igrao pre toga više od jednog meča sa njim. Maurer je u startu lepo servirao, ali od onog momenta kada je Srbin uzeo stvar u svoje ruke, sve je bilo izgubljeno za Austrijanca. Novak je bukvalno samleo igru austrijanskog tenisera i vrlo raspoložen, na kraju i zaplesao sa navijačem iz publike. A kako je Novak prevazišao i ovu prepreku, možete pogledati ispod.

Naredni protivnik je Andreas Sepi, italijanski teniser. Neće biti lako, ali nakon pojedinih teških mečeva koje je odigrao protiv Italijana, Novak i te kako zna sa kim ima posla i pripremiće se, sigurni smo, da bi mogao da trijumfuje i napravi novi iskorak ka finalu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Tenis Video, Teniseri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.