06/09/15 - 20:37h

US Open: Jelena i Aleksandra stale u osmini finala

 

Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić nisu uspele da se plasiraju u četvrtfinale US Opena. One su u osmini finala sa 2:1 u setovima, nakon preokreta, poražene od Kejsi Delakve i Jaroslave Švedove.

J. Janković/A. Krunić655
K. Delakva/J. Švedova277
Aleksandra Krunic

Aleksandra Krunic

Aleksandra Krunić i Jelena Janković sa jedne, i Jaroslava Švedova i Kejsi Delakva sa druge strane, provele su na terenu dva sata i 27 minuta, a australijsko – kazahstanska kombinacija savladala je srpski dubl sa 2:1 u setovima, nakon preokreta, i tako došla do četvrtfinala na US Openu.

Aleks i Jelena su dobro startovale, prvi set pripao im je sa ubedljivih 6:2, a onda su dozvolile protivnicama da izjednače. Iako su naše teniserke vodile sa 4:2 u drugom setu, Delakva i Švedova na kraju su slavile sa 7:5 i poravnale rezultat na 1:1. U odlučujućem setu teniserke iz Kazahstana i Australije bile su za nijansu bolje, te i ovaj deo meča dobile sa 7:5.

Jelena Janković i Aleksandra Krunić na ovaj način završile su učešće na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD-a, jer su ranije ove nedelje obe poražene i u singlu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandra Krunić, Grend Slem, Jelena Janković, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.