26/12/15 - 21:26h

Urnebesni Novakovi momenti u 2015. (Video)

 

On je plesao, pevao, ludovao, zabavljao masu, bio skroman i ljubazan, a iznad svega – bio je surovi profesionalac na terenu kao i uvek. Oduvek se vodio idejom da je na terenu potrebno uživati pre svega, jer biti profesionalac nije lako, štaviše, vrlo je zahtevno i surovo, pa je potrebno naći ritam u svom životu i naći način da uživate jednako u svemu tome što radite. Sport oplemenjuje. Novak sve to radi najbolje od svih. On je jednostavno Novak. I vi ga volite zbog tog šarma i duhovitosti.

Nole

Duga je sezona, turnira je mnogo, obaveze ne dozvoljavaju previše opuštanja, putuje se, bori, važno je istrajati. U Noletovoj svakodnevnici postoji određeni balans, način da se spoji posao sa zadovoljstvom. U videu koji smo vam pripremili možete se uveriti da je moguće biti i profesionalan i maksimalno opušten na terenu.

[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

Od bezobraznih poena, preko sjajnih i vrlo zabavnih drop šotova, do izvođenja trbušnog plesa, “pumpanja mišića”, ometanja svojih kolega dok daju intervjue, izigravanja DJ-a uz čuvenog Bob Sinklera, pokušaja pričanja više jezika, časova kuvanja sa Džejkobs Krikom, sviranja saksofona, zanimljivih gostovanja u emisijama nakon US Opena, nezaboravnih imitacija…

Novak Djokovic Hilarious Moments in 2015 (HD)

Ne verujete? Pogledajte video i složićete se sa nama. Retko ko ima ovakvu harizmu. Retko ko ume da pridobije masu tom pozitivnošću. I u najtežim trenucima u stanju je da vas nasmeje do suza, a kada izađe na teren, budi se neukrotiva zver, teniski div, koji najbolje od svih ume da zamahne reketom i napravi takav poen od koga će svima zastati dah!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Tenis Video, Vesti


Komentari: 3

 
suzana December 29, 2015 Odgovori

Extra… Super extra! Daj nam Boze sto vise Novaka Djokovica!

 
suzana December 29, 2015 Odgovori

Novak pokazao i dokazao kroz svoje uspehe kakva je ustvari i Srija i vecina ljudi u njoj… Hvala Novaku sto je ostao uz Srbiju i sto predstavlja svoju zemlju. Pravi rodoljub..

 
dusanka January 26, 2016 Odgovori

jedno veliko srce kao moja avala srecno djole do pobede cmok ………………………………

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.