13/06/14 - 16:35h

TSS započeo saradnju sa teniskim savezom Ujedinjenih arapskih Emirata!

 

Generalni direktor Teniskog saveza Srbije, Dušan Orlandić, juče je u Dubaiju u ime TSS-a potpisao protokol o saradnji našeg saveza sa teniskim savezom Ujedninjenih arapskih Emirata. Inicijativa je potekla od Teniskog saveza UAE koji je izrazio želju da uspostavi saradnju sa TSS kao jednim od visoko razvijenih i veoma uspešnih saveza sveta.

Potpisivanje protokola o saradnji TSS i TE

Potpisivanje protokola o saradnji TSS i TE

Izražavamo veliku zahvalnost TS UAE na izuzetnom gostoprimstvu i njihovoj inicijativi o uspostavljanju saradnje naša dva saveza. Razgovor je protekao u prijateljskoj atmosferi i verujemo da će se u istom tonu i nastaviti u budućnosti kada očekujemo i prve rezultate našeg rada. Saradnja će se svakako produbljivati i širiti i u narednim godinama, a podršku u razvoju tenisa u UA Emiratima TSS prihvata kao jedan od prioriteta. U svakom slučaju, za TS Srbije ovo je veliko priznanje i činjenica da je rad Saveza na zavidnom svetskom nivou, što je reztultiralo plasmanom naših seniora, seniorki i tenisera mlađih kategorija na prvim mestima svetskih rang lista. Ova saradnja teniskih federacija UAE i TSS imaće i daleko veće implikacije na ugled koji Teniski savez Srbije uživa u svetu, a za nas je to i podstrek da nastavimo s radom i da ga, iz dana u dan unapređujemo. Teniski savez Srbije je u svakom trenutku spreman da svoja ne mala iskustva podeli svima koji taj naš rad cene i poštuju jer, tenis je jedan od najpopularnijih sportova na planeti, a TSS je čast da bude u vrhu, kako u pojedinačnoj tako i na reprezentativnom nivou, bilo da se radi o seniorskoj ili juniorskoj konkurenciji. – istakao je generalni direktor TSS Dušan Orlandić.

Ispred TSS sporazum je potpisao generalni direktor Dušan Orlandić dok je ispred TS UAE to učinila generalni direktor Sara Ahmad Baker. Nakon potpisivanja sporazuma o saradnji usledio je višečasovni sastanak na kome su razmenjene ideje i utvrđeni detaljni planovi o saradnji ova dva saveza.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.