01/10/13 - 11:55h

Troicki na sudu 9. oktobra!

 

Srpski teniser Viktor Troicki 9. oktobra će se naći pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozani, povodom žalbe na suspenziju koju mu je odredila Međunarodna teniska federacija.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Devetog oktobra u Lozani biće saslušani svi akteri ovog slučaja, a očekuje se da će biti doneta konačna odluka o kazni za Viktora Troickog. Suspenzija za Troickog traje do 15. januara 2015. godine, a ukoliko njegova žalba bude usvojena, mogla bi da bude značajno umanjena. Ostaje da se sačeka do samog saslušanja.

Podsećamo da je Troicki suspendovan jer na ovogodišnjem Mastersu u Monte Karlu nije predao traženi uzorak krvi. Kako navodi ITF, srpski teniser bio je obavešten da 15. aprila treba da da uzorak krvi i urina, a tog dana Troicki je predao samo uzorak urina. Iz razloga što se nije osećao dobro doktorka koja je radila na tom pregledu dozvolila mu je da uzorak krvi preda sutradan, što je on i uradio. To nije naišlo na odobrenje Međunarodne teniserke federacije, koja je našeg tenisera suspendovala na 18 meseci.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Doping, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 3

 
bogos October 1, 2013 Odgovori

bolje im je da kontrolisu nadala !

 
GOCA October 1, 2013 Odgovori

VICO BOG JE GORE .POBEDICE PRAVDA .UZ TEBE SMO.

 
Jovan October 7, 2013 Odgovori

Nema sta da kontrolisu Nadala. To vidimo i mi laici da je covek drogiran .Vidi se po gestikulaciji, drpanju dupeta a u novije vreme podize djoku. Faco mu se grci u momentu servisa a i vrlo cudni trcka cas sitno cas krupno. Njega stiti neka Mafija, ali ipak ruku na srce dobar je teniser, ali dopingovan.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.