13/12/13 - 19:06h

Troicki demantovao saradnju sa Bolitijerijem

 

Pre par dana pojavila se vest da će se Viktor trenirati na akademiji Nika Bolitijerija kako bi se što spremniji vratio u julu 2014. kada mu ističe suspenzija. Srpski teniser je demantovao tu vest, i kritikovao izjavu Milančića.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Viktor se putem svog PR tima obratio javnosti i rekao da je iznenađen vestima da je dogovorio saradnju sa IMG Bolitieri akademijom. On je potvrdio da je dobio poziv sa Akademije, no da su se on i njegov tim zahvalili na pozivu i odbili.

Viktorovo saopštenje:

Veoma sam iznenađen saopštenjem za javnost predstavnika IMG Bolitijeri Akademije, u kojima se navodi da je postignut dogovor da ću pripreme za povratak u svetsku tenisku elitu obaviti na njihovoj akademiji na Floridi. To je u potpunoj suprotnosti sa mojim planovima, kao i planovima mog stručnog tima na čelu sa trenerom Džekom Riderom.

Džek i Nik Bolitijeri su dobri prijatelji i tačno je da mi je poziv upućen na čemu smo im se ljubazno zahvalili, no isto tako je tačno da datu ponudu, kao ni bilo koji drugi vid saradnje sa njihovom akademijom, nismo prihvatili. Što se mojih daljih planova tiče, pripreme za povratak sredinom jula 2014. godine obaviću u Beogradu, Monaku i nadam se na turu. S poštovanjem, vaš Viktor Troicki“.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   ATP, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.