02/05/13 - 12:37h

Tipsarević – Žemlja live prenos (oko 17h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Janko Tipsarević danas počinje svoj nastup na ATP turniru u Minhenu. Janko je postavljen za prvog nosioca na ovom turniru i u drugom kolu sastaje se sa Slovencem Gregom Žemljom. Meč je na programu oko 15 časova, a direkatn prenos pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Janko Tipsarević nastavlja svoju pripremu za Masterse u Madridu i Rimu, a kasnije i za Rolnad Garos. Posle četvrfinala Bukurešta, kao prvi nosilac igraće i u drugom kolu Minhena protiv Slovenca Grega Žemlje. Tipsarević nije u onoj prepoznatljivoj formi, ali sve čini kako bi podigao nivo igre i spreman dočekao nadolazeća iskušenja na šljaci. Možda baš Minhen bude odskočna daska.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Slovenac, Grega Žemlja, trenutno je 56. na ATP listi, a profesionalac je od 2004. godine. Slovenac je u prvom kolu savladao kvalifikanta Džona Milmana iz Australije rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Janko Tipsarević i Grega Žemlja do sada su se sastali dva puta i 1:1 je u međusobnim duelima. Oba meča odigrana su 2012. godine, a poslednji je odigran na turniru u Beču kada je Slovenac slavio sa 2:1, po setovima 3:6, 7:6, 6:2.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Minhenu, Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.