16/01/12 - 12:17h

Tipsarević- Tursunov otkazan prenos meča( teren broj 18 nije pokriven kamerama)

 

U istom terminu kao i Novak Đoković, na teren izlazi i Janko Tipsarević. On oko 02:30 za protivnika ima Dmitrija Tursunova sa kojim do sada ima nerešen skor u pobedama.

Postojao je link koji je bio povezan sa prenosom duela Tipsarevića i Tursunova. Nažalost to je bila loša informacija. Neće biti prenosa ovog meča izvinjavamo se i nadamo se da imate razumevanja.

Kretanje rezultata u ovom meču možete pogledati ovde i ovde.

Naravno Janko je i pored ove činjenice da imaju u medjusobnim duelima jednak broj pobeda, favorit u ovom duelu. On je u zadnjim mečevima pokazao da na njega mora ozbiljno da se računa kada je u pitanju plasman na ATP rang listi, a samim tim i viši plasman na ovakvim turnirima.

Janko Tipsarević. Getty images.

Tursunov u zadnje vreme ne beleži zapažene rezultate kada je u pitanju singl konkurencija i to je razlog više što verujemo u Jankov pobedu i plasman u 2 kolo Australian Opena.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Australian Open, Australijan Open 2012, Direktan prenos, Grend Slem, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
Milena January 17, 2012 Odgovori

Ja bih rado gledala i Janka i Viktora,a ali kazu da teren 18 nije pokriven kamerama?

 
danijel January 17, 2012 Odgovori

Nažalost to se ispostavilo kao tačno. Imali smo stranicu na kojoj su bili obećani linkovi za ovaj meč, ali to je nažalost bila loša informacija. Nadamo se da imate rezumevanja, samo smo hteli da učinimo uslugu svim fanovima naših tenisera. U tekstu možete naći link koji je vodio ka prenosu meča Tipsarevića.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.