24/06/13 - 15:51h

Tipsarević – Troicki live prenos (oko 16h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki sastaju se u prvom kolu Otvorenog prvenstva Velike Britanije. Srbija će tako sigurno ostati bez jednog predstavnika već u prvom kolu, ali i imati sigurnog tenisera u narednoj rudni. Njihov meč na programu je na terenu broj 3, a trebalo bi da počne posle 16 časova. Mečeve naših tensiera pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Janko Tipsarević je pre ovogodišnjeg Vimbldona odigrao samo jednu egzibiciju na travi, gde je savladao Bugarina Grigora Dimitrova. Janko je postavljen za 14. nosioca, a imaći i nešto teži put u nastavku turnira ukoliko savlada svog prijatelja i kolegu iz reprezentacije Viktora Troickog.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Viktor Troicki je pre ovog turnira igrao u Kvinsu, ali samo dubl, dok je u Istbornu poražen u prvom kolu singla od Martina Kližana. On je takođe, kao i Janko, igrao na egzibiciji ‘Budls’ gde je pobedio Robina Hasea sa 7:5, 6:4 osvojivši trofej.

U međusobnom skoru Janko vodi sa 2-1, a dobio je i poslednji duel prošle godine u Šangaju rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 7:6.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Grend Slem, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Prvo kolo, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.