06/01/12 - 23:08h

Tipsarević – Soeda live prenos – Gledajte direktan prenos

 

Došlo je i prvo polufinale u 2012 godini na nekom ATP turniru gde imamo našeg predstavnika. Reč je o turniru u Čenaju i polufinalnom duelu izmedju Janka Tipsarevića i manje poznatog japanca Goa Soede. Ovaj meč je drugi na programu 7 januara, naravno uz direktan prenos na našoj stranici, a njegov početak ne treba očekivati pre 14:15.

Live prenos počinje za


Ovo će biti meč Davida i Golijata. Očekujemo da ipak naše teniser ne dozvoli da dodje do nekog čuda i pobede malo poznatog japanca. Jedini trenutak na ovom turniru koji možemo zameriti našem teniseru je u četvrtfinalu u 2 setu.

Janko Tipsarević

Nadamo se da je Janko izvukao pouke iz tog seta i da će njegova koncentracija biti u ovom polufinalu na visokom nivou. To bi bilo prvo finale za Tipsarevića u ovoj godini i svakako izuzetna uvertira za Australian open na kome Janko sigurno želi bolji uspeh nego prošlogodišnje učešće samo do 2 kola.

Sam Janko je sebi zacrtao najviše ciljeve za ovu sezonu, a samim tim i mi očekujemo maksimum od njega. Uspeo je da se probije medju 10 najboljih na ATP listi, a ukoliko pobedi i u sutrašnjem polufinalu imaće još koji bod više na svom kontu, a znamo da je svaki bod izuzetno bitan u borbi za najbolji plasman na navedenoj listi.

Budite uz Tipsarevića i, nadamo se, odgledajte njegov ulazak u prvo finale u 2012 godini.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Janko Tipsarevic, Live Prenos, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.