30/07/12 - 15:21h

Tipsarević- Petšner live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 16h)

 

Na redu je 2. kolo Olimpijskih igara u Lonodnu. Janko Tipsarević posle ubedljive pobede na startu ovog takmičenja protiv Davida Nalbandijana, kao protivnika za prolaz u treće kolo ima Filipa Petšnera. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!

Live prenos počinje za


Janko Tipsarević je posle Vimbldona igrao dva turnira(na jednom osvojio titulu, na jednom stigao do finala) na šljaci. Pitali smo se da li je to bila dobra odluka sa trave na šljaku i povratak ponovo na travu? Pokazalo se kao pun pogodak! Janko je u prvom kolu igrao samouvereno i bez puno grešaka, što ga je dovelo do lakog trijumfa nad Argentincem.

Sa druge strane je Filip Petšner, koji je na Olimpijske igre došao kao zamena za Ivu Karlovića koji je takmičenje u Londonu morao da propusti zbog povrede. On je u prvom kolu bio bolji od slovačkog tenisera Lakasa Lacka u dva seta- 7:6, 6:1.

Janko Tipsarevic, Reuters

Janko Tipsarević

Tipsarević i Petšner su do sada igrali 3. puta. Naš teniser vodi 2:1 u pobedama, a zanimljivo je da su svi njihovi dueli igrani na tvrdoj podlozi. Petšner je svoju jedinu pobedu protiv Janka ostavrio u njihovom prvom duelu, na Mastersu u Majamiju 2010. godine.

Budite uz Tenis Uživo i pružite podršku Janku u borbi za 3. kolo Olimpijskih igara u Londonu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, London 2012, Olimpijske igre, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.