29/09/17 - 12:29h

Tipsarević operisan: Vraćam se početkom 2018!

 

Nakon uspešno izvedene operacije u Finskoj, Janko Tipsarević je najavio povratak takmičarskom tenisu u prvoj četvrtini naredne godine.


Zimbio

Zbog problema sa zadnjom ložom, Tipsarević je odlučio da napravi pauzu do kraja 2017. godine. Taj problem ga je mučio poslednjih meseci. Taman kada se konačno u potpunosti oporavio od operacije stopala, zadesio ga je novi u nizu malera, ali naš najavljuje da će i iz ove borbe izaći kao pobedink, iako je operisao obe noge!

Jedina opcija koju sam imao kako bih nastavio da se bavim ovim divnim sportom je bila da se podvrgnem operaciji tetiva zadnje lože, koje su bile razlog projnih nevolja u poslednja četiri meseca 2017. godine. Operaciju su izvršili dr. Orava i dr. Lempainen u Finskoj i sve je prošlo kakao treba. Očekujem da se na teren vratim u prvoj četvrtini 2018. godine. Prvih nekoliko nedelja, zbog intervencije na obe noge, biće paklene, ali imam podršku porodice i prijatelja. Ovo će biti i poslednja velika operacija kojoj sam se podvrgao kao profesionalni teniser. Vidimo se uskoro – napisao je Janko na društvenim mrežama nakon operacije u Finskoj.

Tipsarević je fenomenalno započeo ovu sezonu, osvojio je četiri čelendžera i ekspresno se vratio u Top 100, ali će početkom 2018. po ko zna koji put morati “Jovo nanovo”. Međutim, ne treba sumnjati da će ponovo uspeti!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Janko Tipsarevic, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.