12/04/19 - 12:46h

Tipsarević: Novak će oboriti svaki rekord

 

Kako nijedan intervju srpskih tenisera ne može da prođe bez spominjanja Novaka Đokovića, tako je i Janko Tipsarević posle plasmana u četvrtfinale Hjustona odgovarao novinarima na pitanja o prvom igraču sveta.


Twitter

Predstavnici medija želeli su da znaju da li je Tipsarević upućen u planove Novaka Đokovića.

– Nisam pričao o tome sa njim. Ali uveren sam da će oboriti svaki rekord. Onaj o kome se priča je broj grend slem titula. Osvojiće najviše Mastersa, provešće najviše nedelja na broju jedan. Sada se raspravlja o broju slemova. Mislim da u ovoj fazi ne razmišlja o broju koji mora da osvoji. Više želi da bude najbolji mogući na najvećim turnirima. To je i priznao. – rekao je Janko.

Srpski teniser se osvrnuo i na priču o smeni predsednika ATP-a, Krisa Kremonda, za koju se Novak zalagao, a Nadal i Federer bili protiv.

– Novak mrzi kada je ‘loš momak’. Ima onih koji u tome uživaju, ali to nije u njegovoj prirodi. On voli da pomaže, a njegova poruka je predstavljena na pogrešan način. U medijima je, pogotovo posle izjava Rodžera i Rafe, predstavljen kao momak koji je srušio Krisa. To je uticalo na njega. On ozbiljno shvata svoju poziciju predsednika Saveta igrača ATP i mislim da tu greši. U prošlosti su igrači bili na toj poziciji, samo da bi rekli da su tu, ali nisu se zalagali ni 10 odsto, a on se u Melburnu bavi pitanjem zašto je Teren 17 brži od Centralnog. Malo je razočaran jer je pokušao da donese nešto dobro, da bi na kraju bio predstavljen kao zlikovac.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.