27/07/12 - 21:06h

Tipsarević – Nalbandijan live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 13h)

 

Janko Tipsarević svoje takmičenje na Olimpijskim igrama u Londonu započinje singl duelom protiv Argentinca Davida Nalbandijana. Janko tradicionalno nema sreće u žrebu, ali se nadamo da će prevazići prvu prepreku i dobro započeti turnir. Meč se igra na terenu broj 1 i počinje u 13h, a Vi ga možete pratiti na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Janko je u London došao posle dva sjajna turnira. Naš teniser je prvo sjajnom igrom osvojio turnir u Štutgartu, a zatim je već naredne nedelje igrao finale u Gštadu. Nadamo se da će u ovom ritmu Janko Tipsarević nastaviti i na Olipijskim igrama u Londonu.

Janko Tipsarevic, Reuters

Janko Tipsarević

Što se Argentinca tiče on je tradicionalno neugodan rival, i dosta dobro igra kada igra za svoj nacionalni tim, kako na Igrama, tako i u Dejvis kupu. Janko i David su se do sada sastajali četiri puta i rezultat je 2:2 u pobedama. Poslednji meč su ugrali bas na Vimbldonu ove godine, i to bas na terenu broj 1, i to prvog dana turnira. Taj meč dobio je Janko Tipsarević sa 3:0, po setovima (4 : 6) (6 : 7) (2 : 6).

Nadamo se da će Janko i na Olimpijskim igrama biti uspešan kao i na Vimbldonu i da će sutra slaviti. Meč počinje u 13h, a možete ga pratiti na našem sajtu.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Janko Tipsarevic, Live Prenos, London 2012, Olimpijske igre, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.