27/05/13 - 21:14h

Tipsarević – Mau live prenos (oko 13h) – Gledajte direktan prenos

 

Meč Janka Tipsarevića i Nikolasa Maua odložen je zbog kiše, pa će se igrati na terenu broj 1 oko 13h. Direktan prenos možete gledati na našem sajtu.

Live prenos počinje za


Janko Tipsarević nije baš sa sjajnim rezultatima došao na ovaj turnir. Janko se povukao sa poslednjeg Mastersa u Rimu zbog problema sa prehladom, a onda je kao prvi nosioc poražen u drugom kolu turnira u Dizeldorfu, prošle nedelje. Bolji od srpskog tenisera bio je Argentinac Palja.

Janko Tipsarevic, live prenos

Janko Tipsarevic, live prenos

Francuz, Nikolas Mau, trenutno je 173. na ATP listi. Ovaj teniser ima 31 godinu i profesionalc je od 2000. godine. Mau do sada nije osvojio ni jednu titulu u karijeri, a najbolji plasman bilo mu je 40. mesto 2008. godine.

Janko Tipsarević i Nikoals Mau do sada su se sastali tri puta, a Francuz vodi u pobedama sa 2:1. Njihov poslednji meč odigran je 2009. godine na travnatoj podlozi, a Mau je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:0, 6:4. Na šljaci su takođe igrali jedan meč i to u Beogradu, kada je i jedini put Tipsarević slavio. Bilo je tada 2:0 za srpskog tenisera, po setovima 6:4, 7:6.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Grend Slem, Janko Tipsarevic, Live Prenos, Prvo kolo, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.